Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Vegan Life (veganlife.ro).

Site-ul Vegan Life (veganlife.ro) este operat de societatea CASABIO CU SANATATE S.R.L., cu sediul in str. Republicii nr.5, Ap.1B, Cluj, Cluj-Napoca, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/650/2009. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Vegan Life (veganlife.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Vegan Life (veganlife.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Vegan Life (veganlife.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producatori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Atentie: fotografiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Vegan Life (veganlife.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Vegan Life (veganlife.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Vegan Life (veganlife.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Vegan Life (veganlife.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Vegan Life (veganlife.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web: www.veganlife.ro.

Acest site este intretinut si administrat de: 
S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. Str. Republicii nr.5, Ap.1B, Cluj-Napoca
Date Registrul Comertului: RO25305418, J12/650/2009
IBAN:RO 50 BRDE130SV87061351300 Banca: BRD CLUJ CENTRAL


ALTE SITE-URI

Veganlife.ro poate include in site link-uri catre alte site-uri, aflate sau nu in proprietatea S.C. CasaBIO cu sanatate S.R.L. 
Veganlife.ro nu poate fi, in nici o circumstanta, responsabil pentru continutul acestor site-uri.

GRESELI DE TIPARIRE

Veganlife.ro si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. Fotografiile prezentate au un caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si produsul respectiv. Specificatiile produsului  au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila.Specificatiile si fotografiile nu constituie obligativitate contractuala.

In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori,veganlife.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

PROMOTII SI CONCURSURI

Noi S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu.De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.
Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

PRETUL PRODUSELOR

Preturile sunt afisate pe site in lei si anume: LEI (RON) cu TVA.

TERMENUL DE VALABILITATE, GARANTIA SI SERVICE-UL PRODUSELOR

Produsele care sunt comercializate prin acest site au termenul de valabilitate, garantia si/sau service-ul oferite acestora de producator. Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. Garantia si/sau service-ul se va solicita direct producatorului sau reprezentantilor legali specializati ai acestuia pe baza facturii de achizitie.
In maxim 48 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai in ambalajul original si impreuna cu originalele documentelor tranzactiei respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul obiect cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel obiect.
Produsele alimentare au obligatoriu stantat termenul de valabilitate, iar produsele electrocasnice beneficiaza de certificat de garantie de 24 luni din momentul achizitionarii produsului.
Service-ul produselor este asigurat de S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. Str. Republicii nr.5, Ap.1B, Cluj-Napoca, contact: 0264-406404, 0726-229930- ing.Varadi Miklos, contact@veganlife.ro 

DECLINAREA GARANTIILOR

S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor site-ului www.veganlife.ro. De asemenea, S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.

COLETELE NERIDICATE SI RETURNATE

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L.. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate fara un motiv intemeiat. In acest caz S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

DAUNE DE TRANSPORT

Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la contact@veganlife.ro. Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie daca este cazul. S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@veganlife.ro.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

TEL INFO - CONSUMATOR: 0800-080999 - linie gratuita

e-mail: reclamatii.cluj@opc.ro