Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  

Conditii de livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara in functie de modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului pana la livrare.


In momentul in care comanda D-voastra va fi preluata veti fi contactati si anuntati personal de data la care urmeaza sa intrati in posesia bunului, alegerea modalitatii de transport, precum si a orelor la care sunteti disponibili pentru a prelua coletul.

PENTRU LIVRAREA LA DOMICILIU PE RAZA ORASULUI CLUJ NAPOCA LIVRAREA VA FI :

In aceeasi zi cu conditia ca preluarea comenzii sa se poata face pana la ora 13.00, cu specificarea clara a orelor la care sunteti disponibili pentru a prelua coletul in urmatoarele conditii:

Livrarea GRATUITA - daca valoarea depaseste 200 RON;
Livrarea CONTRA COST transport 10 RON - daca valoarea este sub 200 RON;

Daca comanda este facuta dupa ora 13.00, ea va fi livrata in ziua urmatoare in aceleasi conditii.

 

LIVRAREA COMENZILOR IN AFARA ORASULUI CLUJ NAPOCA SE VA FACE:

In 24 ore de la preluarea comenzii daca va fi trimis coletul cu o coletarie rapida, in functie de localitate sau in maxim 14 zile de la primirea comenzii in urmatoarele conditii:
Livrarea GRATUITA - daca valoarea depaseste 500 RON;
Livrarea CONTRA COST transport 20 RON - daca valoarea este sub 500 RON. Pentru coletele cu greutatea mai mare de 8 kg se percep taxe suplimentare de curierat - 0,95 ron pentru fiecare kilogram in plus.


In cazul in care clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, veganlife.ro va pastra bunurile comandate timp de cinci zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici de aceasta data clientul nu poate fi gasit, comanda va fi anulata.

COLETELE NERIDICATE SI RETURNATE

Clientul, nu este exonerat de obligatia de plata a facturii in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L.. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate fara un motiv intemeiat. In acest caz S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere plata integrala a facturii cat si a cheltuielilor de curier tur - retur.

DAUNE DE TRANSPORT

Daca din nefericire, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la contact@veganlife.ro . Reclamatiile referitoare la coletele expediate se primesc in 24 de ore de la livrare.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie daca este cazul(v.mai sus).

S.C. CasaBIO cu Sanatate S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la contact@veganlife.ro ori la numerele afisate pe site.