Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  

Despre noi

        Totul a inceput cu ani buni in urma cand un grup de prieteni ne-am pus intrebarea: ”Vrem sa traim mai bine si mai sanatos, cum am putea obtine aceasta ?” 

        Cautand  sa ne raspundem am hotarat ca este necesar sa ne transformam stilul de viata, aceasta aplicandu-se pe toate nivelele fiintei atat ca si concept moral(practicarea principiului non violentei) cat si practic prin modificarea alimentatiei. Am urmarit sa aplicam principiul nonviolentei cunoscut lumii moderne mai ales datorita lui Gandhi cat si indemnul lui Hippocrate: ”Alimentele sa fie remediile voastre iar remediile sa fie alimentele voastre”.

        Intai am cautat sa gasim pentru noi cele necesare ceea ce la inceputul anilor '90 era o adevarata aventura iar cei din jur se uitau la noi cel putin ciudat. Pe vremea aceea a fi vegetarian era o raritate(abia scapasem de Ceausescu si toti puteam sa mancam carne si toate celelalte la liber iar in barurile lacto-vegetariene mostenite din funesta perioada se vindeau si crenwursti ca doar erau o mancare dietetica, sic). Nu mai vorbim de vegani care probabil in conceptia unora erau niste extraterestri de pe Vega, aterizati sarmanii pe Pamant. Iar conceptul de raw food cum il cunoastem astazi nu exista dar incepuse sa inmugureasca sub forma retetelor bucatariei fara foc ale d-nei Elena Nita Ibrian, un adevarat pioner in domeniu. Intre timp au aparut tot felul de asociatii, culte,  comunitati sau organizatii care promovand fie iubirea animalelor, fie o transformare spirituala a oamenilor recomandau si un stil de viata mai sanatos inclusiv la nivelul alimentatiei. Si cum si acestia erau in cautarea alimentelor specifice, drumurile noastre s-au intersectat si am fost solicitati sa le procuram si unora dintre ei cele necesare.

       Astfel pasiunea noastra ne-a facut sa deschidem un magazin specializat vegetarian si naturist, fiind printre primii din tara la acea data. Multi clienti ne-au devenit prieteni si ne-au incurajat sa continuam. Timpul a trecut, oamenii au evoluat si tot mai multi au devenit constienti(fara a apartine neaparat de vreun grup) ca este nevoie de o schimbare in viata lor. Datorita accesului la informatie si a supradezvoltarii industriei alimentare tot mai multi sunt interesati de o hrana cat mai sanatoasa, lipsita de aditivi, naturala. Si pentru ca tot mai multi renunta si la a mai consuma carne sau lapte si produse animaliere ne-am hotarat sa deschidem online si un magazin specializat pe care l-am numit VeganLife. Aici ne propunem sa oferim toate cele necesare atat pentru cei care au adoptat veganismul ca un stil de viata cat si celor care vor sa incerce cateodata produse specifice sau vor doar sa-si incante prietenii la vreo petrecere cu niste preparate deosebite. Ca atare intentia noastra nu este doar sa vindem niste produse, foarte atent selectionate ci sa oferim si cat mai multa informatie posibila ca fiecare sa poate alege in deplina cunostinta de cauza.

     Va invitam pe blogul nostru sa schimbam pareri si opinii ca astfel sa devenim cu totii mai buni si sa avem o viata mai buna. Indemnul nostru chiar si suna astfel : ”Vegan Life for a better life(adica ”Vegan Life pentru o viata mai buna pentru necunoscatorii limbii lui Shakespeare).

Deasemenea pentru cei care doresc sa inteleaga conceptul de veganism ii invitam sa urmareasca urmatorul clip de pe youtube(subtitrat in romana):

 

 

Va asteptam cu drag,

Echipa VeganLife.