Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze STEVE MEYEROWITZ: GERMENII MANCAREA MIRACULOASA

   
 
Pin It


STEVE MEYEROWITZ: GERMENII MANCAREA MIRACULOASA

SKU: 1210

Pret: 35 RON

Pretul include taxa TVA - 5 de 5%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Steve Meyerowitz

Steve Meyerowitz şi-a început călătoria către o sănătate mai bună în anul 1973, tocmai pentru a se vindeca el însuşi de alergiile severe şi astmul care îi afectaseră întreaga viata. După două luni în care a ţinut o dietă vegetariană, cu hrană vie, simptomele au dispărut. După aproape 20 de ani de dezamagire provocată de medicina convenţională, Steve Meyerowitz şi-a redobândit sănătatea prin propriul program de purificare, îmbunătăţire a stilului de viaţă, exerciţii fizice, post, sucuri şi hrană vie.
În 1977, a fost desemnat „Sproutman“ (specialistul în germinare) de către revista „Vegetarian Times Magazine“ într-un articol în care s-a vorbit despre ideile sale inovatoare legate de germinare şi despre reţetele lui cu germeni.
În prezent, este unul dintre partizanii de frunte ai germinării, sucurilor naturale, postului alimentar, al grădinăritului de interior, hranei neprelucrate şi al folosirii apei pure, propunându-ne în cartea lui, „Germenii – mâncarea miraculoasă“ un nou concept de alimentaţie mult mai sănătoasă.

Germenii - consideraţi hrana secolului XXI - sunt uşor de produs în orice anotimp şi în orice condiţii, reprezentând importante surse de nutrienţi pentru orice persoană care vrea să aibă o viaţă lungă şi sănătoasă.
Germenii au o cantitate de elemente nutritive, vitamine, enzime şi minerale esenţiale mult mai mare decât planta matură. Seminţele germinate sunt, de fapt, o hrană uşor asimilabilă, ce necesită un consum minim de energie din partea organismului.
Cartea „Germenii – mâncarea miraculoasă“ propunem un nou concept de alimentaţie, materializat într-un ghid complet de germinare a seminţelor. Vei afla:

  1. ce seminţe să alegi, cum să le cultivi sau de ce echipamente ai nevoie
  2. ce efecte benefice va avea consumul acestora asupra organismului tău
  3. ce combinaţii de germeni să consumi pentru: întărirea sistemului imunitar, detoxifiere sau vindecarea şi ameliorarea diferitelor tipuri de afecţiuni (cancer, boli de inimă, dermatologice, anemii etc.)

Germenii pot ajuta organismul supus zilnic unui asalt al toxinelor, cu un sistem imunitar slăbit. Dacă incluzi germeni în dieta ta zilnică, vei da organismului tău energia şi hrana necesară pentru a se detoxifia, a se întări şi pentru a se vindeca.


Nu toţi putem fi grădinari. Dar cu toţii mâncăm. În principiu, dacă nu-ţi cultivi singur hrana, cineva trebuie să o facă pentru tine. Nu este neapărat un lucru rău, dar, în realitate, noi suntem cei care pierdem.
Un drum până la supermarket demonstrează acest lucru. Salata parcă e lipsită de viaţă, iar spanacul se ofileşte şi este negru pe margini. Nu îndrăzneşti să mănânci fructele de teama fertilizatorilor, a pesticidelor şi a altor lucruri asemănătoare.
O alternativă ar fi să îţi faci cumpărăturile din magazinele cu mâncare sănătoasă. Dar produsele organice costă relativ mult - şi asta dacă reuşeşti să le găseşti. Din păcate, nu avem toţi timpul sau mijloacele ca să ne ocupăm de grădinărit.
Soluţia? Grădinăritul de apartament, în fiecare săptămână, în bucătăria ta poate creşte o nouă recoltă de legume proaspete. Nu trebuie să cumperi unelte, nu trebuie să faci mari investiţii în echipamente de grădină şi nici să-ţi faci griji din pricina insectelor şi a mizeriei. Un kilogram de salată ocupă foarte puţin spaţiu şi are nevoie de un singur minut de îngrijire pe zi. Tu doar pui seminţele. Iluminatul nu este o problemă - pentru că lumina naturală a zilei este suficientă. Pentru un efort atât de mic, rezultatele sunt spectaculoase - 30 de varietăţi delicioase de legume de casă proaspete şi nutritive, suficient cât să hrănească întreaga familie.

Vă invităm la lectură !!

sku: 6422545000408

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: Carti in Romana

Producator: ADEVAR DIVIN

Cod produs (SKU): 1210Produse similare


Ghid complet de folosire a preparatelor şi băuturilor din iarbă de grâu pentru redobândirea sănătăţii Este o carte de referință pentru t...
46 RON
Acesta este un tratat al "mamei bucatariei fara foc" din Romania. După o experienţă de peste două decenii în problema alimentaţiei cu p...
44 RON
Acest germinator are o conceptie modulara. Cu ajutorul celor 3 tavi cu fante putem germina trei feluri de germeni simultan. Acest se se poate extinde...
43 RON
Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“ şi „De vorbă cu Ligia“, organizează anual ex...
35 RON
Cartea de faţă prezintă teoria Dr. Hiromi Shinya privind enzima sursă. În esenţă, el identifică o enzimă precursoare pe care organismul o transfo...
29 RON