Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze MISO HATCHO 300G BIO  – CLEARSPRING

 
 
Pin It


MISO HATCHO 300G BIO – CLEARSPRING

Cod: 8282

Pret: 36 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Miso-ul preferat al casei imperiale japoneze!!!

Ingrediente:boabe de soia* integrala inseminate cu koji (65%), apa, sare de mare, faina de orz* prajita.

* din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g:Energie 214 kcal / 895 kJ, proteine 23.3 g, carbohidrati 12.7 g, lipide 10.4, fibre 6g, sodiu 4.3g.

Ce este miso ?

Miso este o pasta din boabe de soia fermentate, cu orez sau orz, fiind un aliment traditional japonez care, conform traditiei si a studiilor stiintifice recente, este deosebit de sanatos si o sursa foarte bogata de substante nutritive esentiale.

Astazi in Japonia sunt sute de feluri de miso, preparate dupa diferite metode si retete.

De ce ClearSpring ?

Produsele miso Clearspring sunt preparate, pe cat este posibil, respectand fermentarea si procedeele traditionale de lunga durata, practica rar abordata in epoca transformarilor rapide de astazi, procedee ce dau produselor o aroma bogata si complexa, pastrandu-le cele mai bune calitati nutritive.

Ingredientele folosite sunt cultivate ecologic, utilizandu-se culturi de koji preparate manual, bogate in puternice enzime digestive ce descompun boabele de leguminoase si de cereale. Acestea sufera procese de pregatire si invechire incete, de lunga durata, fiind condimentate si maturate natural in butoaie de cedru, timp de multe luni, la temperatura mediului inconjurator.

Inferioare calitativ, majoritatea produselor miso intalnite astazi pe piata sunt preparate rapid, utilizandu-se procese automate de doar cateva saptamani, la temperaturi inalte, fara maturare reala, fermentarea facandu-se in vase de inox sau plastic. Desi pretul acestor produse este mic, ele sunt anoste, neinteresante si lipsite de viata in comparatie cu cele produse traditional, fiind uniforme la gust si avand o textura invariabila.

Ce este KOJI ?

Koji este un orez fiert și / sau boabe de soia, la care s-a adaugat o cultură de fermentare cu denumirea latină de Aspergillus oryzae, folosită pentru prepararea alimentelor fermentate, cele tradiţionale fiind sosul de soia, miso, mirin și sake.

Cum se obtine acest tip de miso ? 



Hatcho miso este o mancare fermentata japoneza din soia integrala (spre deosebire de alte tipuri de miso, care includ si orez sau orz), inchisa la culoare, renumita pentru aroma sa bogata si continutul ridicat de nutrienti.Contine peste 80% proteine si are cu 25% mai putina sare decat variantele obisnuite de miso cu orz sau orez.Faina de orz se adauga in cantitate mica si doar pt aromatizare.

Hatcho Miso Ecologic Clearspring are o savoare puternica si respecta in continuare reteta originala veche de 500 de ani, cu maturare lenta, indelungata pana la 3 ani in butoaie  imense din lemn de cedru vechi de 200 de ani.Ca atare el este considerat avand cele mai puternice efecte terapeutice.
 

Acest tip de miso este apreciat in mod deosebit in Japonia fiind cel mai faimos deoarece este furnizat casei imperiale de peste 100 de ani iar cel care l-a facut celebru este cunoscutul shogun Tokugawa acum mai bine de 400 de ani in urma. Este numit hatcho(opt in japoneza) deoarece se obtine si astazi in aceasi locatie de pe strada a 8-a din orasul Okazaki din provincia Aichi din centrul Japoniei

Acest miso are un gust puternic si distinct adaugand o aroma aparte la gatitul de fiecare zi mai ales la supe, sosuri si condimente

Mod de intrebuintare:

Se poate intrebuinta ca inlocuitor de sare, pentru a imbogati aroma, in supe, tocane, mancare de fasole, sosuri sau paste tartinabile.
O lingurita de Hatcho Miso condimenteaza circa o cana de lichid.

Preparare: produsul se dilueaza in putin lichid din preparatul respectiv si se adauga ulterior, la sfarsitul prepararii termice. Pentru pastrarea proprietatilor enzimatice ale acestui miso nepasteurizat, trebuie evitata fierberea sa indelungata!!!

Dupa intrebuintare se resigileaza punga si se pastreaza in frigider.

Nu contine produse OMG.

Alergeni:

Miso  contine soia si poate contine urme de gluten.

Produs vegan certificat ecologic de Soil Association.

Produs in Japonia.

Tara de provenienta: Marea Britanie.

ATENTIE:

  • A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
  • Dupa desigilare se pastreaza in frigider.
  • Produsul se poate inchide la culoare in timp, datorita proceselor naturale de oxidare, dar acestea nu ar trebui sa-i altereze aroma.

Prezentare: Punga cu 300 g de miso.

 sku:5021554000655

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: MISO

Greutate produs: 300.00 kg.

Producator: ClearSpring

ClearSpring

Cod produs (SKU): 8282


Comentarii


  • ionel / de mai mult de 1 an ArataAscunde

    dacă vreau să cumpăr 2-3 produse odată, de căte ori plătesc transportul? se poate face un sigur colet?
    se pot achita produsele si ramurs ?


Produse similare