Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze MISO DULCE ALB BIO  250g CLEARSPRING

   
 
Pin It


MISO DULCE ALB BIO 250g CLEARSPRING

SKU: 8285

Pret: 33 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA - 9 de 9%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Ingrediente:Orez* 63%, boabe de soia 24%, apa, sare de mare.

* din agricultura ecologica.

Valori nutritionale/100g:Energie 188 kcal / 786 kj, proteine 6.7 g, carbohidrati 32.7 g, lipide 3.4, sare 1.7 g.


Ce este miso ?

Miso este o pasta din boabe de soia fermentate, cu orez sau orz, fiind un aliment traditional japonez care, conform traditiei si a studiilor stiintifice recente, este deosebit de sanatos si o sursa foarte bogata de substante nutritive esentiale.

Astazi in Japonia sunt sute de feluri de miso, preparate dupa diferite metode si retete.


De ce ClearSpring ?

Produsele miso Clearspring sunt preparate, pe cat este posibil, respectand fermentarea si procedeele traditionale de lunga durata, practica rar abordata in epoca transformarilor rapide de astazi, procedee ce dau produselor o aroma bogata si complexa, pastrandu-le cele mai bune calitati nutritive.

Ingredientele folosite sunt cultivate ecologic, utilizandu-se culturi de koji preparate manual, bogate in puternice enzime digestive ce descompun boabele de leguminoase si de cereale. Acestea sufera procese de pregatire si invechire incete, de lunga durata, fiind condimentate si maturate natural in butoaie de cedru, timp de multe luni, la temperatura mediului inconjurator.


Inferioare calitativ, majoritatea produselor miso intalnite astazi pe piata sunt preparate rapid, utilizandu-se procese automate de doar cateva saptamani, la temperaturi inalte, fara maturare reala, fermentarea facandu-se in vase de inox sau plastic. Desi pretul acestor produse este mic, ele sunt anoste, neinteresante si lipsite de viata in comparatie cu cele produse traditional, fiind uniforme la gust si avand o textura invariabila.


Ce este KOJI ?

Koji este un orez fiert și / sau boabe de soia, care a fost inseminata cu o cultură de fermentare cu denumirea latină de Aspergillus oryzae, folosită pentru prepararea alimentelor fermentate, cele tradiţionale fiind sosul de soia, miso, mirin și sake.


Cum se obtine acest tip de miso ? 

Miso dulce alb este fermentat pentru doar 2-8 săptămâni, spre deosebire de celelalte produse miso, care sunt fermentate de la o vară de până la trei ani, culoarea sa fiind mai deschisa, incepand de la alb pana la galben sau bej. Cremos, bogat și ușor dulce, miso dulce alb este bogat in carbohidrati si Koji, avand un continut mai mic de soia decat variantele mai inchise la culoare.


Mod de intrebuintare:

Fiind un condiment usor de intrebuintat, cu miso dulce alb Clearspring se pot asezona pateurile, sosurile, supele usoare sau orezul si pastele pregatite prin stir-frying sau prajite, se pot umple sandvisurile (spre exemplu cu tofu afumat si salata) sau rulourile sushi. Structura cremoasa si gustul il fac un substituent perfect al laptelui in diferite preparate culinare, precum piureul de cartofi.

Stir-frying este o metoda de preparare a ingredientelor intr-un timp scurt, pentru ca acestea sa-si pastreze aromele si calitatile nutritive. Legumele se taie bucati mici si se prajesc intr-o tigaie mai mare, de obicei in wok, in foarte putin ulei, la foc iute. Se pot combina diverse legume, dupa preferinte.

Sushi este un fel de mancare specifica bucatariei japoneze, din orez (acrit cu oțet) combinat cu diverse alte ingrediente, gatite sau in stare cruda (cel mai adesea peste crud).

Tofu este o asa numita ”branza” de de soia realizat prin adăugarea unui coagulant (în mod tradițional nigari) în laptele de soia. Disponibil în variantele de silken(mătăsos de fin) si ferm, acesta este o parte intrinsecă a bucătăriei japoneze.


Nu contine produse OMG.

Alergeni:

Miso dulce alb contine soia si poate contine urme de gluten.

Produs vegan certificat ecologic de Soil Association.

Produs in Japonia.

Tara de provenienta: Marea Britanie.


Atentie:

  • A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
  • Dupa desigilare se pastreaza in frigider.
  • Produsul se poate inchide la culoare in timp, datorita proceselor naturale de oxidare, dar acestea nu ar trebui sa-i altereze aroma.

Prezentare:

Punga cu 250 g de miso.

 sku:5021554000747

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: MISO

Greutate produs: 250 kg.

Producator: ClearSpring

Cod produs (SKU): 8285



Produse similare


Miso-ul preferat al casei imperiale japoneze!!! Ingrediente : boabe de soia* integrala inseminate cu koji (65%), apa, sare de mare, faina de orz*...
36 RON
Ce este miso ? Miso este o pasta din boabe de soia fermentate, cu orez sau orz, fiind un aliment traditional japonez care, conform traditiei si...
38 RON
Lamaile, frumoasele fructe galbene ca soarelui, pline de vitamina C, au numeroase proprietati benefice organismului. Ele contin multe minerale:...
35 RON