Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze MIRIN MIKAWA BIO 150ml CLEARSPRING

 
 
Pin It


MIRIN MIKAWA BIO 150ml CLEARSPRING

Cod: 8308

Pret: 33 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Desi unii il numesc impropriu otet sau vin de gatit el este condiment bio dulce, siropos, din orez dulce tipic bucatariei japoneze.

Descriere:

Mirin din regiunea Mikawa (numele vechi al prefecturii actuale Aichi din Japonia) este considerat a fi cel mai fin din Japonia. Este produs printr-o metoda traditionala de fermentare a orezului si imbatranire atenta timp de noua luni. Orezul dulce este folosit pentru inlocuirea amidonului mai ieftin regasit in alte produse de pe piata.

Fermentarea cu ajutorul culturii de koji creste biodisponibilitatea nurientilor din alimente (raportul dintre cantitatea de substanță activă și viteza cu care aceasta este este cedată, absorbită în organism, ajunge la locul de acțiune și iși manifestă efectul biologic).

Produs certificat ecologic de Soil Association.

Produs in Japonia.

Mirin este unul dintre cele mai importante ingrediente ale bucatariei japoneze, preparat din orez glutinos aburit si amestecat cu koji  si shochu.

Koji - boabe de orez sau soia fierte si inoculate cu o cultura de fermentare numita Aspergillus oryzae, folosite pentru prepararea alimentelor traditionale fermentate precum sosul de soia, miso, mirin sau sake.

Orez glutinos - cu continut mare de amilopectina, componenta a amidonului care in timpul prepararii termice este eliberata din bobul de orez, facand ca acesta sa devina lipicios.

Shochu - o bautura alcoolica japoneza de baza, alaturi de sake, preparata din orez, cereale sau cartofi dulci, cu un continut de alcool de aproximativ 30%-40%, ingredient cheie pentru mirin.

Ingrediente:

Orez dulce* 52%, apa, cultura de orez fermentat (koji)*.

*- cultivat in conditii ecologice

Mod de intrebuintare:

Mirin este folosit pentru a indulci si a da profunzime aromei diverselor preparate culinare.

Prezentare:

Sticla cu 150 ml de produs.

Pentru cei care doresc sa afle mai multe despre mirin si despre producator cititi aici(in engleza).

sku:5021554987604

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: ALTE SPECIALITATI

Greutate produs: 150.00 kg.

Producator: ClearSpring

ClearSpring

Cod produs (SKU): 8308



Produse similare


Condiment dulce, siropos, din orez dulce Descriere : “Rice Mirin” este produs printr-o metoda traditionala de fermentare a koji...
19 RON
Cunoscuta ca susan salbatic, shiso (Perilla frutescens varietatea Crispa) este o planta deosebit de aromatica, cu soiuri ce au frunzele de culoare...
23 RON
Ridiche alba japoneza (Raphanus sativus) murata. Daikon este un aliment extrem de sanatos si adaptabil, fiind una dintre legumele chintesenta in...
33 RON