Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze MAIA QUINOA PT. ALUAT BIO 20g BIOVEGAN

 
 
Pin It


MAIA QUINOA PT. ALUAT BIO 20g BIOVEGAN

Cod: 7199

Pret: 6,50 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Extract ecologic pentru aluat (maia), din quinoa, recomandat pentru prepararea painii, dand acesteia un gust exotic de nuci de quinoa. Dintr-un plic se obtin circa 750 g de paine.

Quinoa este numele unei cereale arhaice, originare din America de Sud, unde creste la mari altitudini (si la 4000 de m!). Boabele mici, relativ rotunde, de culoare alb-cenusiu-galbui, sunt deosebit de hrănitoare si foarte sanatoase, fiind bogate in aminoacizi esentiali, acizi grasi nesaturati si vitamine si lipsite de colesterol.

Produs fara gluten, lactoza sau organisme modificate genetic, certificat ecologic DE-ÖKO-006.

Ingrediente:100% quinoa.

Informatii nutritionale/100 g:

Energie 1632 kj/390 kcal, proteine 9.7 g, carbohidrati 80 g (din care glucide 2 g), lipide 2.4 g (din care acizi grasi saturati 0.35 g), fibre 2.5 g, sodiu 0.0 mg.

Mod de intrebuintare:

Ingrediente necesare:

  • un plic de maia cu quinoa Biovegan
  • 350 g faina
  • 150 g faina de soia
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1 lingurita de sare
  • 375 ml de apa la temperatura camerei

Preparare:

  1. se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga apa calduta si se framanta bine;
  2. se lasa la dospit timp de 1 ora intr-un loc cald;
  3. se framanta din nou si se pune aluatul intr-o tava unsa in prealabil;
  4. se pune tava in cuptorul rece, alaturi de un bol cu apa si se coace timp de 80 de minute la temperatura de 180-200 °C;
  5. se scoate tava din cuptor si continutul din tava, lasandu-l sa se raceasca;

A se pastra la loc uscat si racoros.

Reteta de paine cu nuci fara gluten:

Ingrediente:

  • 100 g faina de soia
  • 100 g faina de hrisca
  • 100 g faina de mei brun
  • 100 g faina de porumb
  • 100 g amidon de porumb
  • 1 plic de drojdie uscata Vitavegan
  • 1 plic de maia cu quinoa Biovegan
  • 1 lingura de sare de mare
  • nuci tocate, aproximativ 150 g
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 ml apa la temperatura camerei

Preparare:

  1. se amesteca bine toate ingredientele uscate, se adauga uleiul si apa calduta si se framanta bine;
  2. se lasa la dospit timp de 30 de minute intr-un loc cald;
  3. se framanta din nou, se inteapa aluatul la partea superioara si se pune intr-o tava unsa in prealabil;
  4. se coace timp de 30 de minute la temperatura de 180-200 °C si in continuare 10-12 minute la temperatura de 220 °C;

Prezentare:Plic cu 20 g de maia.

 SKU: 4005394123508

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: ADITIVI NATURALI

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: BioVegan

Cod produs (SKU): 7199



Produse similare


Extract de aluat (maia) organic din secara, pentru paine si produse de panificatie, ce dospeste rapid, din 30 g de maia obtinandu-se aproximativ 1, 5...
8,15 RON
8,50 RON
Maia bio din alac 30g biovegan Descriere: Extract ecologic pentru aluat (maia), din alac (Triticum monococcum - specie de grau cultivata inca din...
8,15 RON
8,50 RON
ferment bio pentru copt fara gluten 20g biovegan Descriere : Ferment ecologic fara drojdie si gluten, pentru copt paine. Produs fara drojdie,...
13 RON