Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze m+ ELIXIRIUM- MIX COLOIDAL(AU, AG) 200ml AGNES ITARA

   
 
Pin It


m+ ELIXIRIUM- MIX COLOIDAL(AU, AG) 200ml AGNES ITARA

SKU: 5539

Solutie coloidala de aur si argint in apa distilata si structurata

Metalele nobile, aurul si argintul se regăsesc în corpul uman la nivelul creierului, în organele vitale şi la nivel de ADN. Longevitatea şi tinereţea pot fi menţinute cu ajutorul acestora, dacă sunt consumate în stare coloidală, o formă uşor de asimilat de către organismul nostru. Acţiunea rejuvenantă pentru vârsta adultă se resimte pe toate planurile după numai câteva luni de începutul curei. Ideal atât pentru adulţi cât şi pentru vârsta a treia sunt combinaţiile aur-argint  sau aur-argint-platină.

 

Aur şi argint la superlativ! Dar de ce împreună?

Pe cât de simplu este răspunsul, pe atât de complexă rămâne acţiunea acestor combinaţii.

Argintul în stare coloidală are o acţiune dovedită in potenţarea oricărui tratament, naturist sau alopat. Cele mai vechi izvoare scrise (care au ajuns până la noi sub formă de comentarii la tratate vechi de medicină orientală), menţionează un aspect esenţial: metalele sub formă coloidală sunt asimilate în organismele vii mai repede decât remediile naturale pe bază de plante. Tratamentele pe bază de amestecuri de plate erau mult mai eficiente dacă se consumau şi elixiruri care conţineau şi metale nobile, evident şi un anumit tip de apă (bazică sau bogată în minerale). Argintul rămâne cel mai bun potenţator cunoscut fiind compatibil cu orice tip de tratament, accelerând procesele de redobândire a stării de sănătate.

Aurul este cel mai cunoscut şi cel mai misterios metal nobil. În antichitate aurul a fost asociat cu soarele, viaţa, căldura şi focul. În heraldica Evului Mediu, aurul semnifica gloria, statornicia, înţelepciunea şi înalta spiritualitate. După Herminia Picturii bizantine, carte de căpătâi a zugravilor de biserici, aurele sfinţilor se pictează numai cu auriu sau cu foiţă de aur.

Principalele acţiuni pentru care aurul este folosit încă din cele mai vechi timpuri, sunt următoarele: antidegenerativ, antiinflamator, analgezic, cicatrizant, imunostimulent, rejuvenant, termoreglator, tonic şi vitalizant.

Consumul aurului sub formă coloidală are efecte deosebite: îmbunătăţeşte memoria şi acuitatea mentală; stimulează şi echilibrează activitatea neuronală din cele două emisfere cerebrale; stimulează voinţa şi reduce dependenţa de alcool şi nicotină; tonifică inima şi întregul sistem circulator; tonifică organele slăbite; reduce stresul, anxietatea şi stările depresive; creşte libidoul (în asociere cu zincul); este indicat în artrita reumatoidă prin reducerea inflamaţiilor articulaţiilor; ameliorează metabolismul lipidic, fiind adjuvant în tratarea obezităţii; ajută la refacerea mai rapidă a rănilor şi arsurilor.

Aurul coloidal poate fi asociat cu argintul, cuprul, zincul, magneziu şi platina.

Amestecul aur-argint este cel mai des intalnit. Toate acţiunile aurului coloidal sunt valabile, cu specificaţia că efectele sunt mai profunde şi mai durabile, datorită acţiunii potenţatoare a argintului. Acţiunea sinergică a celor două componente înseamnă mai mult decât dacă ar fi luate separat. Sunt suficiente cantităţi mici pentru întreţinerea tinereţii şi a frumuseţii. Această combinaţie tonifică structura fizică conferindu-i vigoare, regenerează şi revitalizează întregul organism, conferă longevitate, întăreşte structura bioenergetică, rafinează trăirile emoţionale, cicatrizează traumele afective (prin rafinarea trăirilor şi prin înţelegere), îmbunătăţeşte memoria, creşte IQ şi EQ, amplifică luciditatea, acuitatea şi limpezimea mentală, favorizează meditaţia.

m+ ELIXIRIUM este un produs obţinut prin combinaţia aurului coloidal ionic, cu argintul, în proporţie de 3/7. Această combinaţie are efecte speciale asupra organismului uman, acţionând pe toate nivelele fiinţei într-o manieră deosebită, unică. Efectul sinergic al aurului şi argintului coloidal-ionic, reuşesc să aducă acest produs pe un nivel deosebit în eficienţa sa. Consumat în această proporţie, m+ ELIXIRIUM este mai eficient decât dacă am consuma separat aurul şi argintul coloidal-ionic. Produsul este recomandat în tratamentele de purificarea a limfei, a sângelui şi a zonei intime. Purifică în profunzime şi redă vigoarea şi tonusul la nivelul pielii şi al ochilor. Creşterea magnetismului la niveul privirii este primul semn remarcat în procesul de rejuvenare.Toate indicaţiile aurului sunt valabile în cazul acestui produs, cu specificaţia că efectele sunt mai profunde şi mai durabile, datorită acţiunii penetrante a argintului. De aici se poate deduce faptul că structurii noastre nu îi este necesară o cantitate mare de aur care să fie consumată periodic pentru întreţinerea tinereţii şi a frumuseţii. Aceste efecte se pot obţine şi cu cantităţi mai mici, care să fie totuşi susţinute de acţiunea penetrantă şi potenţatoare a ionilor de argint, într-o combinaţie optimă. Facilitează înţelegerea acelor raţiuni ale inimii pe care mintea nu le poate cuprinde.

Descriere:

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Metalele folosite sunt foarte fine (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaos de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni incarcati cu sarcina electrica pozitiva.

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de metal, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de metal, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundaresi nu interactioneaza cu medicamentele.

Pentru că le-am introdus în gama suplimentelor minerale indispensabile sănătăţii organismului uman, aceste produse au un însemn distinct prin denumirea comercială: m+ înaintea numelor de mai sus (m+ însemnând Mineral+). Minerale la superlativ, din punct de vedere calitativ.

 

Compoziţie: Particole nanometrice aur si argint (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: COMBINATII

Producator: AGNES ITARA

Cod produs (SKU): 5539