Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze m+ ELECTRONUM(15 ppm)  : MIX COLOIDAL(AU, PT, AG) - 200ml AGNES ITARA

   
 
Pin It


m+ ELECTRONUM(15 ppm) : MIX COLOIDAL(AU, PT, AG) - 200ml AGNES ITARA

SKU: 5540

Solutie coloidala de aur, platina si argint in apa distilata si structurata

Metalele nobile, aurul, argintul şi platina, se regăsesc în corpul uman la nivelul creierului, în organele vitale şi la nivel de ADN. Longevitatea şi tinereţea pot fi menţinute cu ajutorul acestora, dacă sunt consumate în stare coloidală, o formă uşor de asimilat de către organismul nostru. Acţiunea rejuvenantă pentru vârsta adultă se resimte pe toate planurile după numai câteva luni de începutul curei. Ideal atât pentru adulţi cât şi pentru vârsta a treia sunt combinaţiile aur-argint  sau aur-argint-platină.

 

Aur şi argint la superlativ! Dar de ce împreună?

Pe cât de simplu este răspunsul, pe atât de complexă rămâne acţiunea acestor combinaţii.

Argintul în stare coloidală are o acţiune dovedidă de potenţare a oricărui tratament, naturist sau alopat. Cele mai vechi izvoare scrise (care au ajuns până la noi sub formă de comentarii la tratate vechi de medicină orientală), menţionează un aspect esenţial: metalele sub formă coloidală sunt asimilate în organismele vii mai repede decât remediile naturale pe bază de plante. Tratamentele pe bază de amestecuri de plate erau mult mai eficiente dacă se consumau şi elixiruri care conţineau şi metale nobile, evident şi un anumit tip de apă (bazică sau bogată în minerale). Argintul rămâne cel mai bun potenţator cunoscut fiind compatibil cu orice tip de tratament, accelerând procesele de redobândire a stării de sănătate.

Aurul este cel mai cunoscut şi cel mai misterios metal nobil. În antichitate aurul a fost asociat cu soarele, viaţa, căldura şi focul. În heraldica Evului Mediu, aurul semnifica gloria, statornicia, înţelepciunea şi înalta spiritualitate. După Herminia Picturii bizantine, carte de căpătâi a zugravilor de biserici, aurele sfinţilor se pictează numai cu auriu sau cu foiţă de aur.

Principalele acţiuni pentru care aurul este folosit încă din cele mai vechi timpuri, sunt următoarele: antidegenerativ, antiinflamator, analgezic, cicatrizant, imunostimulent, rejuvenant, termoreglator, tonic şi vitalizant.

Consumul aurului sub formă coloidală are efecte deosebite: îmbunătăţeşte memoria şi acuitatea mentală; stimulează şi echilibrează activitatea neuronală din cele două emisfere cerebrale; stimulează voinţa şi reduce dependenţa de alcool şi nicotină; tonifică inima şi întregul sistem circulator; tonifică organele slăbite; reduce stresul, anxietatea şi stările depresive; creşte libidoul (în asociere cu zincul); este indicat în artrita reumatoidă prin reducerea inflamaţiilor articulaţiilor; ameliorează metabolismul lipidic, fiind adjuvant în tratarea obezităţii; ajută la refacerea mai rapidă a rănilor şi arsurilor.

Aurul coloidal poate fi asociat cu argintul, cuprul, zincul, magneziu şi platina.

Amestecul aur-argint este cel mai des intalnit. Toate acţiunile aurului coloidal sunt valabile, cu specificaţia că efectele sunt mai profunde şi mai durabile, datorită acţiunii potenţatoare a argintului. Acţiunea sinergică a celor două componente înseamnă mai mult decât dacă ar fi luate separat. Sunt suficiente cantităţi mici pentru întreţinerea tinereţii şi a frumuseţii. Această combinaţie tonifică structura fizică conferindu-i vigoare, regenerează şi revitalizează întregul organism, conferă longevitate, întăreşte structura bioenergetică, rafinează trăirile emoţionale, cicatrizează traumele afective (prin rafinarea trăirilor şi prin înţelegere), îmbunătăţeşte memoria, creşte IQ şi EQ, amplifică luciditatea, acuitatea şi limpezimea mentală, favorizează meditaţia.

Se recomandă în tratamentele de purificarea a limfei, a sângelui şi a zonei intime. Deasemenea purifică trupul în profunzime, redându-i vigoarea şi tonusul. Creşterea magnetismului la niveul privirii este primul semn remarcat în procesul de rejuvenare.

Amestecul aur-argint-platină este folosit mai rar. Prin adăugarea platinei, produsul capătă valenţe noi, care se remarcă prin următoarele acţiuni: antistres, antidepresiv, anxiolitic, cardiotonic, dezobstruant, imunostimulator, nervin, regenerant endocrin şi reîntineritor. În această combinaţie, acţiunea potenţatoare a argintului face ca efectele aurului şi ale platinei să fie resimţite imediat si mult mai eficient decât dacă ar fi luate separat. Efectul purificator la nivel energetic se resimte în toată fiinţa, cu predilecţie în zona capului şi a inimii.

Combinaţia aur-argint-platină restabileşte echilibrul emoţional. Este asociat în terapiile de detoxifiere ale organismului.

m+ ELECTRONUM este un produs special creat pentru purificarea structurii subtil energetice, pentru creşterea în special a IQ şi pentru obţinerea unor rezultate remarcabile în eforturile intelectuale. Susţine stările meditative şi rugăciunile de lungă durată, conferind linişte interioară, calm profund şi suport energetic profund pentru a rezista astfel ore în şir. m+ ELECTRONUM combină platina, aurul şi argintul în proporţia 2/3/7. Efecte deosebite ale ionilor de platină se remarcă prin următoarele acţiuni: antistres, antidepresiv, antispastic, anxiolitic, cardiotonic, dezobstruant, imunostimulator nervin, regenerant endocrin şi reîntineritor. În această combinaţie, acţiunea penetrantă a argintului face ca efectele aurului şi ale platinei să fie resimţite imediat şi mai amplu decât dacă am consuma toate acestea separat. Efectul purificator la nivel energetic se resimte în toată fiinţa, cu predilecţie în zona capului şi a inimii. Restabileşte echilibrul mintal-emoţional.

 

Descriere:

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Metalele folosite sunt foarte fine (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaus de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni incarcati cu sarcina electrica pozitiva.

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de metal, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de metal, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundaresi nu interactioneaza cu medicamentele.

Pentru că le-am introdus în gama suplimentelor minerale indispensabile sănătăţii organismului uman, aceste produse au un însemn distinct prin denumirea comercială: m+ înaintea numelor de mai sus (m+ însemnând Mineral+). Minerale la superlativ, din punct de vedere calitativ.

Compoziţie: Particole nanometrice aur, platina si argint (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Actiuni: Solutie tonica remineralizanta.

Mod de administrare:

Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

 

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: COMBINATII

Producator: AGNES ITARA

Cod produs (SKU): 5540Produse similare


Argentum+ Forte este ideal pentru toate categoriile de vârstă, în special pentru tineri şi adulţi. Administrat în cazul ap...
23 RON
Conținut: ulei de cocos* (lat. Cocos nucifera ) 100% *din agricultură ecologică, Mod de administrare: Intern: adulti : 3 li...
26 RON
Conținut: ulei de cocos* (lat. Cocos nucifera ) 100% *din agricultură ecologică, Mod de administrare: Intern: adulti : 3 li...
49 RON
Cautati cea mai bogata sursa de vitamina C naturala ? Atunci ati gasit-o! Ea se afla in fructele mici și rotunde, asemănătoare cu cireșele a &nb...
39 RON