Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze HIROMI SHINYA - ENZIMA MIRACOL: Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani

   
 
Pin It


HIROMI SHINYA - ENZIMA MIRACOL: Cum sa ajungi sanatos la 100 de ani

SKU: 7515

Pret: 29 RON

Pretul include taxa TVA - 5 de 5%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Cartea de faţă prezintă teoria Dr. Hiromi Shinya privind enzima sursă. În esenţă, el identifică o enzimă precursoare pe care organismul o transformă în enzimele specifice necesare pentru a susţine, menţine sau repara corpul şi funcţiile sale. Adevăratul mesaj al cărţii este: stilul de viaţă este fundamental pentru sănătate. -- Publisher’s Weekly

DR. SHINYA, gastroenterolog de renume mondial, şi-a petrecut viaţa efectuând cercetări empirice pe subiectul digestiei umane. A produs o revoluţie în medicină descoperind enzima fundamentală miraculoasă. În cartea de faţă autorul ne explică pe larg cum funcţionează enzimele şi cum sunt acestea afectate ca urmare a unui stil de viaţă necorespunzător.

Ne este perfect la îndemână să fim plini de viaţă şi sănătoşi, de îndată ce înţelegem care este cheia codului vieţii, şi anume, factorul enzimatic. Citind cartea de faţă, vei afla:

  • Cum să arăţi mai tânăr şi să întârzii îmbătrânirea
  • Cum să-ţi întăreşti sistemul natural de apărare al organismului
  • Cum să ajungi sănătos la 100 de ani

Concepţii greşite legate de multe tendinţe alimentare

  • De ce consumul de lactate poate provoca osteoporoză
  • Relaţia inseparabilă dintre corpul omenesc şi pământ
  • Cum activează dragostea sistemul imunitar.

Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice, contribuind şi la proiectarea instrumentului folosit în acest tip de operaţii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el, s-au numărat preşedinţi de ţări, prim-miniştri, staruri de film, muzicieni celebri. În prezent, este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicină Albert Einstein din New York şi şeful Unităţii de Chirurgie Endoscopică de la Centrul Medical Beth Israel.

Fragment:

Stilul sănătos de viaţă pe care îl discut în cartea de faţă constă în sugestii pe care le-am făcut pacienţilor de-a lungul anilor. Mulţi dintre pacienţii mei bolnavi au fost vindecaţi ca urmare a adoptării acestor practici, pe care vi le voi prezenta aici. Fiţi totuşi pregătiţi pentru o surpriză, pentru că unele sugestii vor fi în totală contradicţie cu ceea ce se crede la ora actuală despre sănătate şi alimentaţie.

Vă asigur că tot ce este prezentat în cartea de faţă a fost verificat. Pacienţii au primit aceste recomandări numai după ce am verificat că este un stil de viaţă sigur – şi am avut rezultate remarcabile.

Eu însumi urmez acest stil sănătos de viaţă. În toţi anii în care am practicat medicina, nu am fost bolnav nici măcar o dată. Prima şi ultima oară când am primit orice tratament medical prescris de un doctor, a fost la vârsta de 19 ani, când am avut gripă.

Acum, trecut de şaptezeci de ani, încă lucrez în instituţii medicale, atât în Statele Unite, cât şi în Japonia. Deşi medicina este o meserie extrem de solicitantă, atât fizic, cât şi psihic, am fost capabil să-mi menţin sănătatea practicând zilnic stilul de viaţă sănătos descris în cartea de faţă.

Dată fiind experienţa personală a efectelor pozitive ale stilului meu de viaţă, mi-am determinat pacienţii să îl practice şi ei. Iar influenţa lui asupra pacienţilor mei a fost excelentă, depăşind cu mult propriile mele rezultate.

De exemplu, după ce mi-am antrenat pacienţii să înţeleagă şi să urmeze stilul acesta de viaţă, am observat că rata de revenire a cancerului a scăzut la zero.
Medicina modernă este practicată adesea de parcă organismul ar fi o maşină compusă din părţi independente, însă corpul uman este o entitate unică, în care toate părţile sunt interdependente.

De pildă, efectele unei singure carii netratate se vor răspândi în tot corpul. In mod similar, hrana care nu a fost mestecată suficient de bine va solicita în plus stomacul şi intestinele, producând indigestii, blocând absorbţia de nutrienţi esenţiali şi creând astfel o mulţime de probleme peste tot prin organism. O problemă mică poate să pară irelevantă la prima vedere, dar nu rareori se întâmplă ca probleme mici să conducă la boli foarte grave.

Ne menţinem sănătatea prin diverse activităţi pe care le efectuăm în mod normal în viaţa cotidiană – mâncăm, bem, facem exerciţiu fizic, ne odihnim, dormim, ne menţinem într-o stare sufletească sănătoasă. Dacă survine vreo problemă în vreunul din aceste domenii, ea va afecta întregul corp.

Dată fiind interconexiunea complexă din interiorul organismului uman, cred că enzimele-sursă au sarcina de a menţine homeostaza – adică echilibrul necesar pentru o viaţă sănătoasă.

Din nefericire, societate a modernă abundă în factori care ne consumă preţioasele enzime. Alcoolul, tutunul, drogurile, aditivii alimentari, chimicalele din agricultură, poluare a mediului, undele electromagnetice şi stresul emoţional sunt doar o parte din factorii care epuizează această enzimă. Pentru a ne menţine o sănătate bună, în societatea contemporană, este esenţial să înţelegem mecanismul propriului nostru corp şi să ne impunem prin exerciţiu dorinţa de a ne apăra sănătatea.

Din fericire, nu este deloc greu să o facem. îndată ce am înţeles limpede ce epuizează enzimele-sursă şi cum pot fi suplimentate acestea, un simplu efort zilnic va fi suficient pentru a trăi tot restul vieţii noastre fără a ne mai îmbolnăvi vreodată.

Aş sugera înlocuirea vechii zicale „mâncaţi, beţi şi veseliţi-vă, pentru că mâine veţi muri” cu „mănâncă şi bea cu înţelepciune, ca să trăieşti vesel, şi azi, şi mâine”. Şi doresc, în această carte, să vă arăt cum se face.

CUPRINS:

Notă introductivă
Prefaţă
Introducere. Factorul enzimatic – cheia codului vieţii

Capitolul I. Enzimele şi sănătatea ta – concepţii eronate şi adevăruri esenţiale

Capitolul 2. Programul de alimentaţie bazată pe factorul enzimatic

Capitolul 3. Obiceiurile celor bogaţi şi sănătoşi

Capitolul 4. Citeşte-ţi cu mare atenţie „scenariul vieţii”

Postfaţă. Factorul enzimatic: de la entropie la sintropie

Cele şapte reguli de aur ale doctorului Shinya pentru o sănătate bună

Obiceiuri alimentare recomandate

Alimente care vindecă

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: Carti in Romana

Producator: ADEVAR DIVIN

Cod produs (SKU): 7515Produse similare


Acesta este un tratat al "mamei bucatariei fara foc" din Romania. După o experienţă de peste două decenii în problema alimentaţiei cu p...
44 RON
With the mission to "lay naked before the world the true meaning of chocolate, " David Wolfe and Shazzie present a spirited and unconventional...
Pret la cerere
Pasta de ghimbir da acestor biscuiti o caldura delicios aromata. Sunt pregatiti prin metode artizanale din produse ecologice, fara organisme...
12 RON