Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze FORTIS  - MIX COLOIDAL(AU, AG, CR & ZN) 500ml AGNES ITARA

   
 
Pin It


FORTIS - MIX COLOIDAL(AU, AG, CR & ZN) 500ml AGNES ITARA

SKU: 7281

Pret: 38,68 RON

Pretul include taxa TVA -19 de 19%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Fortis este un produs special creat pentru barbati; este un remediu coloidal-ionic compex, care conţine aur, argint, zinc, magneziu şi crom, într-o proporţie ideală, după reţeta medicului sexolog Micu Alexandru.

Zincul este necesar pentru secreţia glandelor endocrine: hipofiza, tiroida, pancreas, timus şi mai ales a glandelor genitale care produc testosteron la bărbaţi şi estrogen la femei. Creşte libidoul şi potenţa sexuală. Ajută la creşterea şi dezvoltarea organelor reproducătoare. Protejează pielea împotriva îmbătrânirii, stimulează creşterea şi pigmentarea părului. Creşte tonusul muscular şi stimulează contracţia musculară. Echilibrează sistemul nervos vegetativ şi sistemul nervos central, conferind o foarte bună bază minerală a controlului de sine.

Cromul coloidal ionic echilibrează metabolismul glucidelor, prin acţiunea directă asupra pancreasului. Scade colesterolul sangvin, atunci când acesta este crescut. Permite o bună asimilare a nutrimetelor energetice, asigurând încorporarea acestora în celule. Are efect antiaging şi antisclerotic. Stimulează spermatogeneza şi reduce anxietatea.

Magneziul coloidal ionic elimină tracul, hiperemotivitatea şi timiditatea. Înlătură neliniştea şi excitabilitatea nervoasă crescută în cazul sindromului antistres. Favorizează sinteza insulinei. Regenerează pielea, unghiile şi părul.

Se remarcă un efect sinergic al mineralelor din acest produs asupra sistemului nervos central, asupra glandelor endocrine – în principal testicule şi pancreas, asupra metabolismului energetic, a muşchilor şi a pielii, cu efect antiaging.

Din punct de vedere psihic folosirea lui Fortis generează un tonus general foarte bun, o capacitate superioară de control a stresului, atât în eforturile fizice mari ale sportivilor de performanţă, cât şi în eforturile intelectuale, stăpânire de sine şi dinamism, necesare în societatea modernă. Amplifică masculinitatea.

Toate mineralele din produsul Fortis se găsesc şi în ADN, având rol în dinamica structurii spaţiale a acestuia.

 

Descriere: Solutie coloidala de aur, argint, crom si zinc in apa distilata si structurata

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Metalele folosite sunt foarte fine (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaus de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni incarcati cu sarcina electrica pozitiva.

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de metal, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de metal, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundare si nu interactioneaza cu medicamentele.

 

Compoziţie: Particole nanometrice aur, argint, crom si zinc (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Actiuni: Solutie tonica energizanta..

Mod de intrebuintare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: COMBINATII

Producator: AGNES ITARA

Cod produs - SKU: 7281