Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze FERMENT COPT FARA GLUTEN BIO 20g BIOVEGAN

 
 
Pin It


FERMENT COPT FARA GLUTEN BIO 20g BIOVEGAN

Cod: 4005394141076

Pret: 13 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

ferment bio pentru copt fara gluten 20g biovegan

Descriere:

Ferment ecologic fara drojdie si gluten, pentru copt paine.

Produs fara drojdie, gluten, lactoza sau organisme modificate genetic, certificat ecologic DE-ÖKO-006.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente: Amidon de porumb (cultura starter).

Informatii nutritionale/100g:

Energie 1536 kj/361.7 kcal, proteine 0.6 g, carbohidrati 87.8 g (din care glucide 0.6 g), lipide 0.9 g (din care acizi grasi saturati <0.9 g), fibre <0.1 g, sodiu 0.013 g.

Mod de intrebuintare:

Ingrediente necesare:

  • un plic de ferment pentru copt
  • 550 g faina integrala (a nu se folosi faina de secara)
  • o lingurita sare de mare
  • 500 ml apa calduta.

Preparare:

  1. Se toarna intr-un bol 350 ml de apa calda si cotinutul unui plic de ferment pentru copt, amestecand usor. Se adauga 300 g de faina si se amesteca usor din nou (nu se folosesc linguri de metal). La sfarsit se presara faina deasupra aluatului format, se acopera bolul cu un prosop, se introduce intr-o punga (efect termic) si se lasa 12 ore la o temperatura constanta (30-35 °C).
  2. Se adauga apoi, amestecand, 150 ml de apa calda si, dupa aceea, 150 g de faina. La sfarsit se presara din nou faina deasupra aluatului si se lasa la dospit timp de 5-8 ore, la temperatura constanta. Aluatul va trebui sa-si dubleze volumul.
  3. Se adauga o lingurita de sare de mare si 100 g de faina si se framanta. Se aseaza aluatul intr-o tava unsa in prealabil si se lasa pentru inca doua ore la temperatura de 30-35 °C.
  4. Se pune aluatul in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 °C timp de 60 de minute.
  5. Se lasa painea la racit pe un gratar.

Prezentare: Plic cu 20 g de produs.

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: ADITIVI NATURALI

Greutate produs: 0.02 kg.

Producator: BioVegan

Cod produs (SKU): 4005394141076


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


Inimioare ecologice crocante din cereale, cu invelis de zahar bio si extracte din plante, cu care se pot realiza decoratiuni interesante pentru...
15,84 RON
16,50 RON
Mimoze ecologice cu miez crocant din cereale integrale, cu invelis de zahar bio si extracte din plante, cu care se pot realiza decoratiuni interesante...
15,84 RON
16,50 RON
Bilute ecologice multicolore, cu miez crocant din cereale integrale, invelite in zahar bio si extract din plante, cu care se pot realiza decoratiuni...
15,84 RON
16,50 RON