Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze EROZ 200ml AGNES ITARA - ZINC COLOIDAL

  • Poze EROZ 200ml AGNES ITARA - ZINC COLOIDAL
  • Poze EROZ 200ml AGNES ITARA - ZINC COLOIDAL
   
 
Pin It


EROZ 200ml AGNES ITARA - ZINC COLOIDAL

SKU: 5564

Pret: 13,88 RON

Pretul include taxa TVA -19 de 19%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Ştiaţi că pentru a avea o piele frumoasă şi un păr frumos aveţi nevoie de zinc?

Zincul este un mineral renumit pentru întărirea sistemului imunitar şi pentru rolul jucat în numeroase procese biochimice, susţinând integritatea sistemului enzimatic şi a celulelor. Acest mineral este catalizatorul a multiple funcţii vitale. Zincul intră în structura a  peste 200 de enzime, una dintre acestea fiind SOD (superoxidismutaza) care previne îmbătrânirea (prin neutralizarea radicalilor liberi). Cu excepţia magneziului, nu există alt mineral sau oligoelement de care să depindă atât de multe enzime.

În organismul uman se găseşte într-o cantitate redusă, aşa încât este considerat o microsubstanţă nutritivă. Cu toate acestea, zincul este catalizatorul a multiple funcţii vitale. Acest mineral important se găseşte în glanda tiroidă, păr, unghii, sistemul nervos, ficat, oase, pancreas, rinichi, glanda hipofiză, în sânge şi la nivelul prostatei.

Petele sau striurile albe de pe unghii, fragilitatea şi căderea părului, pielea uscată, oboseala, dificultăţile de concentrare, lipsa tonusului intelectual, receptivitatea crescută faţă de răceli şi infecţii sunt tot atâtea semne ale carenţei zincului din organism.

Principalele acţiuni ale zincului sub formă coloidală sau ionică sunt: antioxidant, antiseptic, antiinflamator, antiviral, antibacterial, antimicotic, antiacneic, antidepresiv, tonic, reîntineritor, hepatoprotector şi hipocolesterolemiant.

În ceea ce priveşte sistemul imunitar, zincul îl ajută să lupte mai bine contra răcelilor reducând perioadele de vindecare la jumătate. Are efecte asupra 40 de tipuri de viruşi, printre care cei ai răcelii, ai gripei şi ai herpesului. Zincul acţionează prin legarea directă de viruşi, iar aceştia nu se mai pot prinde de pereţii mucoasei! Zincul topeşte parţial învelişul viruşilor! De aceea cremele sau soluţiile cu ioni de zinc, sunt mult mai eficiente asupra herpesului de la nivelul buzelor. Zincul favorizează multiplicarea limfocitelor care secretă anticorpi şi intervine deasemenea în apărarea organismului împotriva infecţiilor bacteriene şi micotice.

Sub formă coloidală, zincul protejează epiderma împotriva îmbătrânirii şi infecţiilor. Are un efect de catifelare la nivelul pielii vizibil atât datorită consumului intern, cât şi datorită aplicaţiei locale.

Zincul este necesar peste tot în corp: la structurarea albuminei pentru miliarde de celule din sistemul imunitar, pentru a putea construi albuminele pentru muşchi, la structurarea albuminei pentru celule noi, la vindecarea rănilor şi pentru celule care se înmulţesc repede (piele, păr, unghii, intestin) şi pentru neurotransmiţătorii din creier. Zincul coloidal stimulează pigmentarea părului, papilele gustative şi olfactive şi receptorii vederii.

La nivelul sistemului nervos zincul acţionează prin eliminarea insomniilor, a stărilor depresive, de frică, lipsa gustului şi a mirosului, slăbirea vederii, eliminarea hipeactivităţii şi a irascibilitatii. Acest mineral important joacă un rol deosebit în dezvoltarea intelectuală, elimină oboseala cronică şi lipsa tonusului intelectual.

Sub formă ionică, zincul intervine în fixarea calciului şi în menţinerea echilibrului acido-bazic al sângelui şi al altor lichide componente ale mediului intern al organismului. Este un element component al moleculei de insulină, indispensabilă procesului metabolizării glucidelor. Reglează metabolismul proteinelor şi participă la procesul de absorbţie intestinală a substanţelor nutritive. Are efect de scădere a colesterolului.

Zincul joacă un rol important în producerea hormonilor glandelor sexuale (testosteron şi estrogen), ai hipofizei, tiroidei, pancreasului (reglează secreţia de insulină) şi ai timusului. Zincul ajută la creşterea şi dezvoltarea normală a organelor reproducătoare, creşte libidoul, potenţa sexuală, ameliorează frigiditatea şi durerile asociate ciclului menstrual.

Sub formă coloidală, zincul are rol în funcţionarea normală a prostatei, fiind recunoscut pentru efectul regenerator.

Zincul este un element de importanţă capitală în sinteza hormonilor sexuali masculini. Conform cercetărilor efectuate pe bărbaţii tineri, nivelul scăzut al acestui ion metalic în sângele circulant determină scăderea proporţională a testosteronului. Cea mai mare concentraţie de zinc din corpul uman se găseşte în prostată. Infertilitatea se tratează cu aport sporit de zinc.

În privinţa acţiunii directe a zincului asupra sistemului muscular s-a remarcat tonifierea şi creşterea sa, atunci când este urmărit acest lucru printr-un antrenament adecvat. Astfel, stimulează contracţiile musculare, fiind deosebit de eficient în atrofie, atonie, hipotonie musculară şi în crampele musculare.

Gustul uşor dulce al zincului coloidal ionic vine de la ph-ul bazic al acestuia. Aceasta calitate restabileşte echilibrul acido-bazic de la nivelul sângelui, elimină acidul uric în exces, fapt evidenţiat de o culoare mai intensă a urinei şi de mirosul destul de înţepător, în primele trei zile de la începerea consumului. Respectând o dietă echilibrată (fără exces de sare, alimente cu gust acru sau picant), culoarea şi mirosul urinei vor reveni la normal. Astfel se observă direct, la nivel fizic această echilibrare a ph-ului. Stările de mulţumire interioară care se vor instala la câteva zile după începerea consumului, au legatură directă cu restabilirea necesarului de zinc, indicând clar deficitul acestui element anterior administrării sale pe cale orală.

La nivel psihic şi mental zincul înnobilează trăirile emoţionale şi ne ajută să fim mai toleranţi cu noi înşine şi cu ceilalţi, mai iubitori şi mai echilibraţi în exprimarea sentimentelor.

 

Descriere: Solutie coloidala de zinc in apa distilata si structurata

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Zincul folosit este foarte fin (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaus de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de zinc incarcati cu sarcina electrica pozitiva.

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de zinc, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de zinc, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundaresi nu interactioneaza cu medicamentele.

 

Compoziţie: Particole nanometrice zinc (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Actiuni:Solutie tonica remineralizanta.

 

Mod de intrebuintare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

 

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: MONO-COMPONENTE

Producator: AGNES ITARA

Cod produs (SKU): 5564Produse similare


Cine este Ligia Pop ? Daca n-ati auzit inca de ea o lasam pe ea sa se prezinte in randurile ce urmeaza:...
43 RON
Faina integrala obtinuta din grau spelta cultivat in conditii ecologice. Graul spelta, comparativ cu graul obisnuit, are un continut mai ridicat...
12,50 RON
Cromul are o acţiune importantă în metabolismul proteic, lipidic şi glucidic. Este eficient pentru persoanele deprimate care iau în gr...
14,88 RON