Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze DAIKON USCAT 40g CLEARSPRING

  • Poze DAIKON USCAT 40g CLEARSPRING
  • Poze DAIKON USCAT 40g CLEARSPRING
  • Poze DAIKON USCAT 40g CLEARSPRING
 
 
Pin It


DAIKON USCAT 40g CLEARSPRING

Cod: 8302

Pret: 17 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Ridiche alba japoneza (Raphanus sativus) uscata.

Daikon este un aliment extrem de sanatos si adaptabil, fiind una dintre legumele chintesenta in dieta japoneza. Atat Ridichea Alba Clearspring Uscata cat si cea Murata sunt facute fara nici un colorant sau aditiv, prin metodele traditionale rurale !!!

Ridichea alba japoneza uscata se obtine prin deshidratare si maruntire.

Ridichea alba murata, numita "Takuan" in japoneza, dupa preotul budist care a inventat-o, este pur si simplu radacina alba murata in tarate de orez. Cunoscuta ca avand continut bogat in vitamine din complexul B si lactobacilli, este de obicei preparata in casele rurale japoneze in fiecare toamna si mancata iarna. Ridichea Alba Murata Clearspring este obtinuta prin aceste metode traditionale utilizate in fermele rurale de secole.

Produs vegetarian, vegan, fara OMG, adaos de zahar, aditivi artificiali, fara ulei de palmier si uleiuri hidrogenate.

Tara de provenienta: Japonia.

Ridichea alba japoneza (daikon): Daikon este o ridiche alba gigant, numita Raphanus sativus in latina si cunoscuta uneori in Occident sub numele sau indian, mooli. "Daikon" inseamna radacina mare in japoneza, fiind o descriere adecvata pentru forma sa de morcov cu dimensiunile mult mai mari decat acesta. Ridichea alba japoneza are un gust aspru, piperat, apropiat de cel al hreanului, dar mai fin si mai slab.

In dieta japoneza este des intalnita alaturi de alimentele grase si este o parte integranta din medicina populara japoneza de mult timp.

Indicatii terapeutice: este o sursa delicioasa de vitamina C, calciu si fier; este, de asemenea, cunoscuta ca un ajutor specific in digestia alimentelor grase, datorita enzimelor continute (spre exemplu diastaza) care ajuta la dizolvarea grasimilor acumulate si a depozitelor de mucus;

Valori nutritionale pentru 100 g: Energie 1167 kj/279 kcal, proteine 5.7 g, carbohidrati 65.7 g, lipide 0.5 g, sodiu 0.27 g, cenusa 8.2%, potasiu 3200 mg, calciu 540 mg, fier 9.7 mg.

Mod de intrebuintare:

Pentru reconstituirea ridichii, inmuiati produsul in apa calduta pentru 30-45 de minute, scoateti-l apoi si stoarceti excesul de apa. Aceasta apa de inmuiere poate fi folosita ca baza pentru supe.

Se poate servi ca sote, singura sau cu alte legume de sezon, putandu-se adauga, pentru gust, sos de soia. Se poate folosi si ca ingredient in supele consistente de iarna.

Atentie:A se pastra in spatii reci si uscate, ferite de razele soarelui, la temperaturi intre 10°C si 25°C.

Prezentare:Punga cu 40 g de produs.

sku:5021554986355

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: ALTE SPECIALITATI

Greutate produs: 40.00 kg.

Producator: ClearSpring

ClearSpring

Cod produs (SKU): 8302


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


Ridiche alba japoneza (Raphanus sativus) murata. Daikon este un aliment extrem de sanatos si adaptabil, fiind una dintre legumele chintesenta in...
33 RON
Condiment dulce, siropos, din orez dulce Descriere : “Rice Mirin” este produs printr-o metoda traditionala de fermentare a koji...
19 RON
Desi unii il numesc impropriu otet sau vin de gatit el este condiment bio dulce, siropos, din orez dulce tipic bucatariei japoneze. Descriere :...
33 RON
  
  



  

Oferte speciale