Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze BLISS  - MIX COLOIDAL(AU, AG, CU & MG) 500ml AGNES ITARA

   
 
Pin It


BLISS - MIX COLOIDAL(AU, AG, CU & MG) 500ml AGNES ITARA

SKU: 7280

Produs special creat pentru femei, după o reţeta a medicului sexolog Micu Alexandru, conţine aur, argint, cupru şi magneziu în formă coloidal-ionică.

  • Ştiaţi că în corpul femeilor se găseşte de cinci ori mai mult aur decât în cel al bărbaţilor? Ponderea cea mai mare a aurului în corp este în uter sau în testicule.

Aurul coloidal ionic îmbunătăţeşte memoria, acuitatea mentală şi echilibreaza activitatea neuronală din cele două emisfere cerebrale. Reduce stresul, anxietatea şi stările depresive. Stimulează voinţa şi reduce dependenţele psihice. Creşte libidoul şi tonifică inima. Este rejuvenant.

  • Ştiaţi că magneziul este mineralul antistres şi antiosteoporoză?

Magneziul coloidal ionic elimină tracul, hiperemotivitatea şi timiditatea. Înlătură neliniştea şi excitabilitatea nervoasă crescută în cazul sindromului antistres. Favorizează sinteza insulinei. Este esenţial în atenuarea sindromului premenstrual. Regenerează pielea, unghiile şi părul.

Cuprul coloidal ionic reglează funcţiile hipofizei, tiroidei, gonadelor, suprarenalelor şi pancreasului. Tonifică sistemul nervos. Elasticizează şi structurează ţesutul conjunctiv. În sinteza colagenului cupru are un rol esenţial alături de vitamina C. Este catalizatorul în procesul de formare al globulelor roşii.

Argintul coloidal ionic este un purificator general al organismului, un stimulant şi echilibrant al sistemului imunitar, cu rol antiinflamator şi antiinfecţios. Acţionează preponderent în celula nervoasă şi în glandele endocrine, în special cele genitale.

Amestecul proporţionat de aur, argint, cupru şi magneziu coloidal ionic, armonizează activitatea glandelor endocrine în special la femei, permite obţinerea unei stări rafinate la nivel emoţional, este tonic şi rejuvenant. Generează un echilibru hormonal şi nervos, necesar în perioadele premenstruale şi de menopauză, generând o stare de echilibru emoţional şi de optimism psihic.

 

Descriere: Solutie coloidala de aur, argint, cupru si magneziu in apa distilata si structurata

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Metalele folosite sunt foarte fine (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaus de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni incarcati cu sarcina electrica pozitiva.

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de metal, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de metal, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundaresi nu interactioneaza cu medicamentele.

 

Compoziţie: Particole nanometrice de aur, argint, cupru si magneziu (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Acţiuni: Solutie tonica remineralizanta.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: COMBINATII

Producator: AGNES ITARA

Cod produs - SKU: 7280