Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze AURUM 200ml AGNES ITARA - AUR COLOIDAL IONIC

   
 
Pin It


AURUM 200ml AGNES ITARA - AUR COLOIDAL IONIC

SKU: 5558

Pret: 38,39 RON

Pretul include taxa TVA -19 de 19%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Ştiaţi că organismul femeii conţine de 5-6 ori mai mult aur decât cel al bărbatului?

Tehnica de ultimă oră, dotată cu microscoape ce pot fotografia până la dimensiuni atomice ne arată că, în condiţii speciale, particulele de aur pot fi extrase din metal pur (99,99%) devenind bio active şi bio accesibile pentru corpul uman.

Datorită proprietăţilor speciale ale aurului asupra fizicului şi psihicului uman, uneori se consideră, evident eronat, că soluţiile care conţin aur sunt de fapt legendarele elixiruri alchimice. Este necesar ca soluţiile ionice de aur să nu fie confundate cu sărurile de aur comercializate ca fiind aur monoatomic sau sub alte denumiri (în realitate fiind clorură de aur). Acestea prezintă un grad înalt de toxicitate. Aurul coloidal clasic, viu colorat, este obtinut prin arc de tensiune înaltă, fiind de fapt o pilitură de aur extrem de fină, considerată de către organismul uman drept metalică, greu de asimilat !!!

Metalele din organism au preponderent structură ionică. Capacitatea organismului de a asimila ionii metalelor este de 98% datorită bio accesibilităţii lor. Din acest motiv metalele cu structură ionică sunt supra-numite „metale organice”.  

Într-o formă uşor de asimilat pentru organismul uman, aurul se găseşte în cantităţi extrem de reduse, în alge şi în coaja violetă a fructelor şi a legumelor (prune, struguri, vinete etc.).

Aurul coloidal-ionic este un produs incolor. Acesta este un mediu stabil format din apa distilată şi particule nanometrice de aur fin în suspensie. Modalitatea de obţinere are la bază o metodă complexă ce foloseşte variaţii de tensiuni scăzute. Aceasta este considerată de către specialişti drept cea mai bună pentru obţinerea unei soluţii cu aur pentru consumul intern.

 

Prima prescripţie cu aur coloidal a fost făcută pe vremea lui Moise, pentru stări de nelinişte şi nerăbdare fiind utilizată şi astăzi pentru multe alte simptome. În Egipt, era utilizat un elixir obţinut din aur lichid căruia i se atribuia abilitatea de a reface tinereţea şi sănătatea perfectă. Acesta a stat la baza chrysoterapiei, sau a terapiei cu aur pentru purificarea corpului, a minţii şi a spiritului. Faraonii egipteni, Nefertiti si Cleopatra au folosit aurul pentru menţinerea tinereţii şi a frumuseţii. În medicina indiană Ayurveda, aurul este cunoscut sub numele de Bhasma (cenuşă de Aur). Este considerat autentic şi este folosit după ce trece testul apunarbhavatva sau testul „neredevenirii” (incapacitatea de a deveni din nou metal prin modalităţi metalurgice). Paracelsus, fondatorul şcolii de chimie medicală (precursoare a farmacologiei), a dezvoltat medicina pentru tratarea bolilor pe baza mineralelor metalice, inclusiv a aurului. Acesta considera că “aurum potabile” vindecă toate bolile şi păstrează trupul indestructibil.

În alchimie aurul este în strânsă legătură cu Soarele care guvernează zona plexului solar, inima, arterele, sistemul osos, starea generală de vigoare si vitalitatea. Cunoştinţele străvechi sunt în consonanţă cu cercetările contemporane. Acum se pot observa şi măsura aceste efecte asupra fiinţei umane aflate sub influenţa aurului: îmbunătăţirea stării generale de vitalitate, creşterea şi echilibrarea producerii hormonilor, efect reîntineritor, tonifierea inimii, producerea hematiilor.

Câteva dintre beneficiile cele mai des enumerate în cazul utilizării aurului sunt: scăderea stresului, anxietăţii, a stărilor depresive, tonifierea organelor slabite, creşterea voinţei, a coeficientului de inteligenţă (până la 20 unităţi pe scara Stanford-Binet), precum şi a stării de bine in general. Aurul este totodată utilizat în medicina modernă pentru asigurarea unei stări de sănătate cât mai bună a articulaţiilor, mai ales în boli grave cum ar fi artrita reumatoidă.

La nivel fizic aurul acţionează asupra sistemului endocrin, in special asupra glandei pituitare. S-a constatat potenţarea şi armonizarea funcţiilor acestei glande endocrine, echilibrarea secretiei peptidelor (hormoni, neurotrasmitatori) ce au rol revigorant si reîntineritor. Este folositor pentru îmbunătăţirea funcţiei sexuale si pentru fortificarea sistemului osos. Asupra inimii aurul este eficient în: echilibrarea funcţiei cardiace în general, tonifierea miocardului, reglarea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale, reglarea fluxului sanguin, eliminarea cardiomiopatiei şi a insuficienţei cardiace.

Aurul dezvoltă abilităţile psihice şi măreşte puterea de introspecţie. Astfel, anumite credinţe sau griji subconştiente ies la suprafaţă şi devin înţelese descoperindu-se cauza lor. S-a constatat că acest fenomen are loc secvenţial aducând la lumină o problemă la un moment dat, dând posibilitatea explicării bolii somatice sau psihice în situaţia în care lipsesc factorii fizici, chimici sau anatomici, doar pe baza sesizării perturbărilor la nivel comportamental. Studiile asupra proprietăţilor aurului lărgesc orizonturile medicinii psihosomatice şi ne apropie de această viziune, evidenţiind totodată conceptul holistic trup-suflet al individului.

Pentru cei care se angajează în practici de meditaţie, aurul este un instrument util pentru a ajunge la stări modificate de conştiinţă, benefice, uşor şi fără efort. Totodată acţiunea asupra zonei inimii facilitează de multe ori evocarea spontană a unor efecte pozitive puternice considerate de către fiinţa în cauză drept stări model, de referinţă sau arhetipale.

În ceea ce priveşte proprietăţile aurului, cercetătorii din domeniul parapsihologiei susţin cu entuziasm teorii conform cărora aurul dezvolta capacităţi extrasenzoriale latente. Aceste teorii spun ca o fiinta umana ar trebui sa fie in mod firesc capabila sa manifeste o serie de capacitati extra-senzoriale. Prin acţiunea de armonizare a funcţiilor glandei pituitare şi de dinamizare generală a encefalului, aurul face ca pragul dintre senzorial şi extra-senzorial să fie perceput ca fiind tot mai mic.

 

Referinţe:

Paracelsus caracterizează aurul astfel: „Graţie focului solar pe care îl conţine, aurul este atât de intens solidificat încât atinge o structură extrem de fermă şi de rezistentă, astfel că nimic nu-l poate vătăma. Având un aspect frumos, tânăr, strălucitor, greu, aurul conţine focul cel tainic care trezeşte natura la viaţă, o dinamizează şi îi conferă vigoare.”

 

DescriereSolutie coloidala de aur in apa distilata si structurata

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Aurul folosit este foarte fin (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaus de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de aur incarcati cu sarcina electrica pozitiva

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de aur, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de aur, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundaresi nu interactioneaza cu medicamentele.

 

Compoziţie:Particole nanometrice de aur (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Acţiuni: Tonic, regenerant.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: MONO-COMPONENTE

Producator: AGNES ITARA

Cod produs - SKU: 5558