Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze ALGE ARAME 50g ClearSpring

  • Poze ALGE ARAME 50g ClearSpring
  • Poze ALGE ARAME 50g ClearSpring
  • Poze ALGE ARAME 50g ClearSpring
  • Poze ALGE ARAME 50g ClearSpring
 
 
Pin It


ALGE ARAME 50g ClearSpring

Cod: 6255

Pret: 40 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Ingrediente: alga de mare arame(Eisenia bicyclis)deshidratata.

Produs in Japonia.

Ambalat in Marea Britanie 

Preparare: Se inmoaie in apa rece timp de 5 min (3:1 apa: arame). Se fierbe in apa de inmuiere timp de 20 minute. Se adauga sos de soia Shoyu sau Tamari si se fierbe pana ce apa se evapora. Se consuma ca garnitura.

Alga de mare Arame are culoare neagra, creste pe stanci, la o adancime de 1-2 m sub apa oceanului si are o aroma specifica, placuta. Este recoltata manual, este fiarta timp de cateva ore pentru a o face mai frageda si apoi uscata la soare. Arame are o frunza lata, care este taiata in forma de fire subtiri, pentru o mai usoara utilizare.

Arame este buna pentru prezentarea gustului algelor de mare. Se prepara usor si are o textura placuta si o aroma blanda.

Este o sursa excelenta de proteine, grasimi si vitamine A, B1, B2, calciu si iod.

Are gust dulce (contine manitol, un indulcitor natural) si este foarte buna pentru hipertensiune, fiind recomandata cardiacilor.

Apa de fierbere a acestor alge este foarte buna pentru o baie de sezut, pentru scurgerile vaginale datorate problemelor la ovare.

Sugestie de preparare

Arame cu pastarnac - pentru 4 portii

2 linguri de arame uscat, clatit si inmuiat in 1/2 cani de apa

1 pastarnac mare, taiat bucati oblice de 2-3 cm

1/2 linguri de ulei de susan optional

1 1/2 linguri de shoyu (sos de soia)

o legatura de ceapa verde, taiata rondele

Scoateti arame din apa de inmuiere si caliti putin. Acum adaugati apa de inmuiere, pastarnacul si sosul de soia shoyu. Arame ar trebui sa fie aproape acoperit cu apa. Fierbeti 20 minute pe foc mic, cu vasul acoperit. Dupa acest interval, indepartati capacul si fierbeti pana nu mai ramane lichid in vas. Serviti cu garnitura de ceapa verde.

Varietatea retetelor depinde doar de imaginatia dvs. Succes!!

sku:5021554000914

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: ALGE MARINE JAPONEZE

Greutate produs: 50.00 kg.

Producator: ClearSpring

ClearSpring

Cod produs (SKU): 6255


Adauga un comentariu:

  •  

Produse similare


ALGE HIZIKI(HIJIKI) 50g Produs in Japonia. Ambalat in Marea Britanie Ingrediente: alge de mare hiziki Preparare: Se...
31 RON
Contine: alge uscate din specia Laminaria japonica. Produs in Japonia Tara de provenienta: Marea Britanie Aceasta alga este...
40 RON
Produs in Japonia Contine alge uscate Nori, sos de soia(apa, boabe de soia integrale, grau integral, sare marina), apa, mirin(orez dulce, apa, orez...
22 RON