Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING

  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
  • Poze ALGE AGAR-AGAR  FULGI 28g CLEARSPRING
 
 
Pin It


ALGE AGAR-AGAR FULGI 28g CLEARSPRING

Cod: 6254

Pret: 38 RON

Acest produs nu este disponibil in stoc

Pretul include taxele, pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Vreti sa faceti gem, jeleu, budinci cu gelatina naturala vegetala ? Atunci ati gasit solutia: gelifiantul din agar-agar!!

Agar agarul se obţine din 8 varietăţi diferite de alge rosii. Este preparat iarna si implica un proces foarte lung. De aceea este si destul de scump.

El se prezinta sub forma de pulbere, fulgi sau baton in ordinea crescatoare a eficacitatii sale. De ex. varianta fulgi poate avea un efect dublu fata de pulbere.

Agar agar este gelatina vegetala. Se foloseste la fabricarea dulciurilor, bomboanelor si a jeleurilor, a cremelor, budincilor etc.

Se poate utiliza pentru a obtine legume in aspic.

Efectul agar agar-ului este de a dizolva colesterolul si desi nu contine grasimi sau calorii, este bogat in fier si calciu. Cand trece prin intestine, retine rezidurile vechi si le curata. Este foarte bun pentru tratarea constipatiei si este indispensabil pentru frumusete si sanatate. 

Acest agar-agar este obtinut in Japonia in regiunea Nagano de catre familia Mizoguchi prin procedee traditionale. Pt. cei care vor sa afle mai multe despre procedeul de obtinere pot citi aici. Calitatea acestuia este incomparabila cu majoritatea produselor de pe piata, pretul sau justificandu-se pe deplin.

Este nevoie de 15 g de agar-agar pentru 1 l de lichid, pentru a obtine un aspic sau un jeleu ferm.

Jeleu din suc de mere, cu mere
Pentru 8 cuburi
1/2 litru suc de mere
2 linguri de agar agar
Un varf de lingurită de sare
1/2 lingura de suc de ghimbir
Doua mere, taiate cuburi mici

Se aduce la fiert sucul de mere cu sarea, se adauga fulgii de agar agar si se fierbe la foc mic, amestecand continuu, pana ce acestia se dizolva complet, cca 10 min. Se adauga cuburile de mere si se mai fierbe 2 minute. Se adauga sucul de ghimbir, se toarna intr-un vas plat si se lasa la racit. Se taie sub forma de cuburi. 

 

Atentie: atunci cand se folosesc lichide mai acide (sau a fructelor de genul kiwi, ananas, chiar si papaya din cauza enzimelor continute, etc.),  s-ar putea sa fie necesar sa mariti cantitatea de agar pt. ca s-ar putea sa nu gelifieze.

sku:5021554000884

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 10:00 - 20:00, S: 9:00 - 15:00

 


Detalii produs


Categorie: AGENTI INGROSARE/GELATINIZARE

Greutate produs: 0.03 kg.

Producator: ClearSpring

ClearSpring

Cod produs (SKU): 6254



Produse similare


Produs 100% din alga agar-agar. Pudra este obtinuta din peretii algelor rosii agarofite. Contine 70–80% polizaharide, 10–20% apa si...
33 RON
2 g de gelfix(1 lingurita) transforma 500ml in gelatina. Mod de folosire: amestecati cantitatile dorite de apa rece si gelfix, apoi puneti la fiert,...
46 RON
Gelifiant bio vegetal Descriere : BIO-Agaranta este un gelifiant ecologic pur, 100% vegetal, ce contine agar-agar (produs organic extras din alge...
6,24 RON
6,50 RON