Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  MyVeganBlog  |  Conditii de livrare

  
  
  
  
 Poze AGNES 200ml AGNES ITARA - MAGNEZIU COLOIDAL

  • Poze AGNES 200ml AGNES ITARA - MAGNEZIU COLOIDAL
  • Poze AGNES 200ml AGNES ITARA - MAGNEZIU COLOIDAL
   
 
Pin It


AGNES 200ml AGNES ITARA - MAGNEZIU COLOIDAL

SKU: 5565

Pret: 14,88 RON

Pretul include taxa TVA -19 de 19%, Pretul NU include cheltuielile de livrare(depinde de destinatie, de volum si greutate).

Stiati ca magneziul participă la sinteza a peste 300 de enzime (în metabolismul glucidic, lipidic şi protidic), fiind indispensabil în toate funcţiile noastre fiziologice. Joacă un rol important în metabolismul calciului, al fosforului, al sodiului, al potasiului şi al vitaminei C. Magneziul favorizează sinteza insulinei. Magneziul este un element esenţial antistres: magneziul este recunoscut pentru eliminarea oboselii cronice, a insomniilor, a migrenelor şi pentru atenuarea sindromului premenstrual.

Alte acţiuni importante ale acestui mineral esenţial sunt: antispastic, antialergic, antiinflamator, antidepresiv, antireumatic, antiviral, energizant, cardiomodulator, echilibrant neurovegetativ şi reîntineritor.

Magneziul este prezent în organismul nostru în schelet, în dinţi, în musculatură, în nervi şi în interiorul celulelor, unde activează procesele locale. Din cele 30 de grame prezente în corpul uman, doar 2% reprezintă fracţiunea ionizabilă care participă la reglarea funcţiilor biologice ale organismului.

În sânge concentraţia magneziului este de 1,7-3mg/100ml. Intracelular raportul calciu/magneziu este de 3/1.

Variaţii minime ale magneziului intracelular pot afecta metabolismul, procesele de creştere şi proliferarea celulară. După potasiu, magneziul este cel mai important cation intracelular.

 

Este binecunoscut rolul important pe care îl joacă magneziul în procesul metabolic al calciului şi al vitaminei D. La nivelul ţesutului osos, magneziul în combinaţie cu calciul şi cu fosforul realizează structura de rezistenţă a scheletului şi a dinţilor. Lipsa magneziului poate fi mai pronunţată la femeile suferinde de osteoporoză decât însăşi lipsa de calciu. Magneziul reglează procesul de absorbţie celulară a calciului, recomandările urmărind administrarea în raport de 2:1 a combinaţiei dintre calciu şi magneziu. Astfel asociată administrarea magenziului poate preveni demineralizarea osoasă şi artroza, împiedicând depunerile anormale de calciu, formarea calculilor renali şi a calculilor biliari. De asemenea magneziul regenerează pielea, unghiile fragile şi părul.

Stresul, consumul de alcool şi tutun contribuie la diminuarea magneziului din organism. Simptomele celor suferinzi de stres dispar la administrarea magneziului: oboseala cronică, scăderile de auz, migrenele, randamentul intelectual scăzut, rezistenţa scăzută la efort, tensiunile musculare, insomniile şi hipertensiunea. Administrarea magneziului linişteşte sistemul nervos central hiperexcitat, calmează terminaţiile nervoase hiperactive, înlătură neliniştea şi hiperexcitabilitatea, starea nervoasă redevenind normală. În acelaşi mod magneziul întăreşte inima, ajutând-o să bată mai ritmat, să se contracte, diminuează posibilitatea apariţiei aritmiilor cardiace, anginei pectorale şi a cardiopatiilor ischemice. Prin acţiunea neurovegetativă calmantă asupra plexului cardiac, magneziul contribuie la limitarea efectelor nefaste ale spasmelor coronariene pe fond nervos datorate stresului. Administrarea magneziului poate să prevină infarctul miocardic şi accidentele vasculare cerebrale. Magneziul este indispensabil desfăşurării activităţii normale a sistemului nervos, a muşchiului inimii şi circulaţiei sangvine. Magneziul reglează echilibrul psihic (antistres), are acţiune sedativă pentru sistemul nervos (îmbunătăţeşte calitatea somnului), este antidepresiv şi elimină tracul, timiditatea şi hiper-emotivitatea.

Magneziul creşte rezistenţa la eforturi fizice de lungă durată. Acest mineral este esenţial pentru buna funcţionare a structurilor subcelulare, la nivelul cărora se formează şi se eliberează energia. Magneziul este un cofactor în transportul şi depozitarea energiei. Astfel, magneziul participă la transferul fosforului în ATP (considerat a fi molecula tipică de rezervă energetică utilizată direct în metabolism). Datorită acestui fapt lipsa magneziului conduce la perturbarea circulaţiei energiei în corp. Sportivii de performanţă cunosc acest lucru. Ei ştiu că nu pot câştiga nici o competiţie fără o suplimentare adecvată a consumului de magneziu. Producţia crescută şi îmbunătăţită de energie ATP, datorată consumului magneziului înainte de competiţii, este responsabilă de faptul că sportivul poate alerga mai repede, obosind mult mai greu, iar recuperarea fiind mult mai rapidă. În timpul alergărilor, a mersului pe bicicletă sau a antrenamentelor din sălile de fitness sau din sălile de forţă, magneziul este indispensabil. În final veţi constata că muşchii sunt moi şi nu încordaţi.

În fond suntem sportivi de perfomanţă cu toţii. Şi cei care depun eforturi intelectuale necesită un consum adecvat de magneziu. Creierul consumă pentru scris şi citit aproximativ 30% din întreaga cantitate de energie a organismului. Magneziul se dovedeşte a fi responsabil şi pentru creşterea randamentului şi a rezistenţei la eforturi intelectuale prelungite.

Fiecare a treia femeie suferă de sindrom premenstrual (SPM). Acestea se manifestă prin dureri de cap, retenţii de apă, dureri difuze şi o stare de spirit labilă. Vitaminele B sunt vitaminele sistemului nervos iar magneziul este substanţa minerală cea mai adecvată pentru calmarea nervilor. Ambele sunt necesare în producerea neurotransmiţătorilor (de exemplu serotonina) care conferă regăsirea liniştii şi a echilibrului. Depresivii au un nivel de serotonină cu 30% mai scăzut. Consumul adecvat de magneziu va scădea migrenele, labilitatea psihică şi anumite anxietăţi. Deasemenea acest mineral va creşte rezistenţa la frig, va influenţa echilibrul hidrolitic şi relaxarea musculară (care poate cauza durerile menstruale).

Desi magneziul se gaseste in multe produse alimentare, pierderea acestui mineral esenţial în procesul pregătirii alimentelor este de 40-80%. Alte surse importante de magneziu sunt: băile termale şi dolomita (rocă alcătuită doar din calciu şi magneziu, în proporţii ideale pentru asimilarea sa în organism).

Sub formă coloidală magneziul este asimilat în proporţie de 98%.

Necesarul zilnic se stabileşte în funcţie de aportul caloric, respectiv la adulţi este de 120mg magneziu/1000kcal.

 

Descriere: Solutie coloidala de magneziu in apa distilata si structurata

Procesul de producţie începe cu pregatirea apei: demineralizare, deionizare, distilare şi structurare. Magneziul folosit este foarte fin (99,99%) fără plumb. Printr-o metodă complexa, naturala, fara adaus de sare, conservanti sau aditivi chimici (considerată de specialişti ca fiind cea mai eficientă din punct de vedere terapeutic), se obţine o soluţie cu Ph bazic, bogată în ioni de magneziu incarcati cu sarcina electrica pozitiva

Folosirea apei structurate adaugă produsului un efect terapeutic deosebit. Structurarea hexagonală a moleculelor de apă, permite acesteia să devină semiconductoare, având un efect extraordinar asupra celulelor corpului uman. Aceasta determină structurarea ADN-ului şi a fluidelor intracelulare, prelungindu-ne astfel durata de viaţă. Folosită în procesul de productie, apa structurată facilitează dispunerea simetrică a particulelor de magneziu, formând o reţea cristalină hexagonală. Această dispunere facilitează încărcarea pozitivă a particulelor de magneziu, potenţând astfel eficacitatea în acţiunea lor terapeutică.

În timpul procesului de maturare a produsului se foloseşte simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto privitoare la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică beneficitatea soluţiei.

  • Produsul este testat microbiotic si chimic, nu contine nitrati, saruri, conservanti, aditivi, stabilizatori, etc..
  • Utilizarea in doza recomandata nu prezinta risc de supradozaj, nu este daunator pentru organism, nu are efecte secundaresi nu interactioneaza cu medicamentele.

 

Compoziţie:Particole nanometrice de magneziu (de puritate 99.9%), apa distilata si structurata (de puritate <1µS/Cm).

Acţiuni: Remineralizant osos si dentar.

Mod de administrare: Se recomanda administrarea zilnica a doua doze a cate 10 ml fiecare, dimineata si seara, de preferinta inainte de mese. Pentru un efect sporit, pastrati doza recomandata timp de 1-3 minute in cavitatea bucala.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei, ferit de razele soarelui. Nu se pastreaza in frigider.

A se feri de obiecte magnetice si de surse de radiatie GSM.

Atentie: A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Prezentare: Sticla 200 ml.

 

Informatii: 0264/406.404; 0264/406.405; 0726/22.77.96 - Comenzi telefonice
L-V: 8:00 - 20:00, S: 9:00 - 14:00

 


Detalii produs


Categorie: MONO-COMPONENTE

Producator: AGNES ITARA

Cod produs (SKU): 5565Produse similare


Cine este Ligia Pop ? Daca n-ati auzit inca de ea o lasam pe ea sa se prezinte in randurile ce urmeaza:...
43 RON
Steve Meyerowitz şi-a început călătoria către o sănătate mai bună în anul 1973, tocmai pentru a se vindeca el însuşi de alergii...
35 RON
Un condiment de lux, fiind unul dintre cele mai scumpe. Produs tipic a bucătăriei Orientale folosit şi la dulciurile de Crăciun. Recomandare: con...
14 RON